Palvelut

Klassinen hieronta

Klassinen hieronta on perinteinen hoitomuoto, johon usein myös viitataan pelkällä hieronta-sanalla. Kehon pehmytkudoksia hierotaan menetelmässä öljyn tai hierontavoiteen avustuksella. Käytän hieronnassa myös nivelmobilisaatiotekniikoita ja venyttelyjä. Hieronta auttaa muun muassa erilaisiin jännitystiloihin, kipuihin ja jumeihin, verenkierron vilkastuttamiseen, kuona-aineiden poistumiseen, palautumiseen sekä stressin hallintaan. 

Hieronta sopii lähes kaikille iästä, elämäntilanteesta tai kunnosta riippumatta. Hieronnassa voit hoitaa koko kehon lihaksia päästä varpaisiin omien tarpeidesi mukaan tai vain rentoutua ja nauttia.

Kuumakivihieronta

Kuumakivihieronta on hieronnan muoto, jossa hyödynnetään eri kokoisia, kuumassa vedessä lämmitettyjä luonnon basalttikiviä. Sileät kivet auttavat lämmittämään kehoa ja lihaksia hieronnan aikana. Lisäksi ne toimivat hieronnan apuvälineenä.

 Balsattikivien lämpö vaikuttaa hieronnassa muun muassa kivunlievitykseen, verenkierron tehostamiseen, koko kehon rentoutumiseen sekä hermoston rauhoittamiseen. Koska kivet luovuttavat lämpöä hitaasti ja tasaisesti hieronnan yhteydessä, niiden avustuksella on mahdollista tuoda hieronnan hyvät vaikutukset kudoksiin aina 3 cm syvyyteen saakka.

Sokerointi

Vartalosokeroinnin tavoitteena on paitsi poistaa ihokarvat halutulta alueelta tehokkaasti ja hellästi, myös irrottaa samalla kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena on pehmeä ja sileä iho ilman tahmaisuutta, jota esimerkiksi tavallisesta vahaamisesta voi seurata.

Sokerointi sopii erinomaisesti intiimialueen, säärien ja reisien, käsivarsien, kainaloiden, selän sekä rinnan ja vatsan ihokarvojen poistamiseen. Sokerointi onnistuu parhaiten, kun ihokarvat ovat pituudeltaan noin 1 cm, joten varmistathan, että edellisestä karvojenpoistosta on ainakin muutama viikko aikaa. Muutoin sokerointiin ei tarvitse valmistautua mitenkään!

Turvallisesti vierailulle

Rentouttava hieronta- tai sokerointikäynti on myös turvallinen. Hierontahuone Flowssa saatavillasi on kertakäyttömaskeja ja käsidesiä, ja tilasta löytyy myös kylpyhuone, jossa voit pestä kädet tai käydä vaikkapa suihkussa. Kaikista turvallisuusasioista sovitaan jokaisella käynnillä erikseen, jotta saat juuri sellaista palvelua, kuin tarvitset.

Ensimmäisellä käynnilläsi teemme yhdessä myös taustatietojen ja hoidontarpeen selvityksen. Tietoja käytetään juuri sinulle sopivan hoitomuodon valintaan.

Hieronnan tai sokeroinnin aikana voit vaikuttaa myös moniin mukavuusseikkoihin. Huoneessa on lattialämmitys, ja saatavillasi on esimerkiksi peittoja ja villasukkia. Tarjolla on myös kahvia ja teetä.